Produsén kapang profésional pikeun rupa-rupa gaya produk plastik

Produsén kapang profésional pikeun rupa-rupa gaya produk plastik

Katerangan pondok:

Urang jangji pangalaman nyieun kapang profésional, layanan alus teuing, prosés urus sampurna, dangong karya serius
Urang ngahasilkeun Kapang, prototipe, suntik molding, assembly produk, percetakan permukaan, nyemprot integrasi permukaan
Waktos kapang 25 poé gawé
Bahan kapang P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
Bahan dasarna ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
Prosés Ngahasilkeun Gambar Inok - analisis aliran kapang - validasi desain - Bahan Adat - processing kapang - processing inti - éléktroda
machining - Pamrosésan sistem runner - pamrosésan sareng pengadaan bagian - katampi mesin - prosés perlakuan permukaan rongga
- modeu kompléks Die - Sakabeh lapisan permukaan kapang - Plate dipasang - sampel kapang - uji sampel - ngirim sampel
Sistim kualitas ISO9001


Rincian produk

Tag produk

Google-1Google-11Google-16Google-19Google-11

Tips:

Urang bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun, bisa nyieun kapang rék, mangga kirimkeun kuring gambar,

Kuring bakal mere Anjeun hiji cutatan cocog, sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan hadé.

Mangga ngahubungan kami!

Google-4Google-24Google-22Google-23Google-6

 

Tips:

Urang tiasa nyayogikeun sadaya metode pangiriman ekspres internasional, sareng milih anu paling cocog

sareng metode pangiriman ekspres anu merenah dumasar kana waktos anjeun.

Biasana molds anu shipped ku laut, sarta produk nu dipilih nurutkeun timeliness diperlukeun.

 

Google-7Google-8Google-9

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2014, ngajual ka Amérika Kalér (30.00%), Éropa Kidul (10.00%), Éropa Kalér (10.00%), Amérika Tengah (10.00%), Éropa Kulon (10.00%), Pertengahan. Wétan (10,00%), Éropa Wétan (10,00%), Amérika Kidul (10,00%).Aya total ngeunaan 51-100 urang di kantor urang.

 

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Kalawan 13 taun pangalaman dina nyieun molds, kami nyadiakeun sampel saméméh pangiriman pikeun mastikeun yén kualitasna nepi ka standar.

 

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Kapang, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Dental, Mesin CNC, produk ngaropéa

 

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. Urang utama ngalakukeun sagala jinis desain 3d, percetakan 3d sareng perkakas logam palastik sareng produk.Simkuring gaduh insinyur urang sorangan jeung pabrik.
Hiji-eureun suplai: 3d design-3d percetakan-kapang pembuatan-injeksi plastik

 

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina, Spanyol, Perancis, Rusia

6.How anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan pikeun produk kualitas pangalusna.

2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali