Advanteges kami

Kami milik Ningbo P&M Plastik Metal Product Co., Ltd , tempatna di Yuyao, anu disebut Kota Cetakan, Karajaan Plastik, di ujung kidul Jembatan Hangzhou Bay, kalér Shanghai, beulah wétan Ningbo Port, garis dobel ketat Jalan Nagara 329 dina darat, laut sareng trafik udara kana jaringan pikeun mempermudah transportasi.

Prosés Produksi

_S7A8289
_S7A8290
_S7A8293
_S7A8294
_S7A8300
_S7A8303