P&M naon waé pabrik pembuatan kapang produk plastik

P&M naon waé pabrik pembuatan kapang produk plastik

Katerangan pondok:

Urang jangji pangalaman nyieun kapang profésional, layanan alus teuing, prosés urus sampurna, dangong karya serius
Urang ngahasilkeun Kapang, prototipe, suntik molding, assembly produk, percetakan permukaan, nyemprot integrasi permukaan
Waktos kapang 25 poé gawé
Bahan kapang P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
Bahan dasarna ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
Prosés Ngahasilkeun Gambar Inok - analisis aliran kapang - validasi desain - Bahan Adat - processing kapang - processing inti - éléktroda
machining - Pamrosésan sistem runner - pamrosésan sareng pengadaan bagian - katampi mesin - prosés perlakuan permukaan rongga
- modeu kompléks Die - Sakabeh lapisan permukaan kapang - Plate dipasang - sampel kapang - uji sampel - ngirim sampel
Sistim kualitas ISO9001


Rincian produk

Tag produk

new Google-48new Google-49 new Google-50new Google-45Google-24Google-22 Google-23new Google-46new Google-47Google-8

Google-9

Q1: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Kami produsén.

Q2.Iraha abdi tiasa nampi kutipan?

A: Urang biasana cutatan dina 2 poé sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Mun anjeun urgent, mangga nelepon kami atawa ngabejaan urang dina email anjeun ku kituna urang bisa cutatan pikeun anjeun munggaran.

Q3.Sabaraha lami waktos kalungguhan pikeun kapang?

A: Éta sadayana gumantung kana ukuran sareng pajeulitna produk.Biasana, waktos kalungguhan nyaéta 25 dinten.

Q4.Kuring teu boga gambar 3D, kumaha kuring kudu ngamimitian proyék anyar?

A: Anjeun tiasa nyadiakeun kami sampel molding, kami baris mantuan anjeun rengse desain gambar 3D.

Q5.Sateuacan kiriman, kumaha carana mastikeun kualitas produk?

A: Lamun teu datang ka pabrik urang jeung ogé teu boga pihak katilu pikeun inspeksi, urang bakal jadi worker inspeksi Anjeun.Kami bakal nyayogikeun anjeun pidéo pikeun detil prosés produksi kalebet laporan prosés, struktur ukuran produk sareng detil permukaan, detil bungkusan sareng saterasna.

Q6.Naon istilah pembayaran anjeun?

A: Pamayaran kapang: 40% deposit ku T / T sateuacanna, 30% pembayaran kapang kadua saméméh ngirim kaluar sampel sidang munggaran, kasaimbangan kapang 30% sanggeus anjeun satuju kana sampel final.B: Pamayaran Produksi: 50% deposit sateuacanna, 50% sateuacan ngirim barang ahir.

Q7: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan pikeun produk kualitas pangalusna.2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali