Kotak palastik, pigura gelas, kotak coklat, pabrik kapang kotak kaca palastik

Kotak palastik, pigura gelas, kotak coklat, pabrik kapang kotak kaca palastik

Katerangan pondok:

Urang jangji pangalaman nyieun kapang profésional, layanan alus teuing, prosés urus sampurna, dangong karya serius
Urang ngahasilkeun Urang tiasa ngadamel kapang pikeun produk plastik tina ukuran naon waé
Waktos kapang 25 poé gawé
Bahan kapang P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
bahan produk ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
waktos produksi ngeunaan 5 waktu gawé
Sistim kualitas ISO9001


Rincian produk

Tag produk

Google-1Google-2Google-3Google-10Google-11 Google-12

 

Tips:

Urang bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun, bisa nyieun kapang rék,

punten kirimkeun ka kuring gambar, kuring bakal masihan anjeun kutipan anu cocog,

sarta nyadiakeun Anjeun sarengjasa hadé.

Mangga ngahubungan kami!

Google-4Google-5Google-6Google-7Google-8Google-9

1. saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2014, ngajual ka Amérika Kalér (30.00%), Éropa Kidul (10.00%), Éropa Kalér (10.00%), Amérika Tengah (10.00%), Éropa Kulon (10.00%), Pertengahan. Wétan (10,00%), Éropa Wétan (10,00%), Amérika Kidul (10,00%).Aya total ngeunaan 51-100 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Kalawan 13 taun pangalaman dina nyieun molds, kami nyadiakeun sampel saméméh pangiriman pikeun mastikeun yén kualitasna nepi ka standar.

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Kapang, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Dental, Mesin CNC, produk ngaropéa

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. Urang utama ngalakukeun sagala jinis desain 3d, percetakan 3d sareng perkakas logam palastik sareng produk.Simkuring gaduh insinyur urang sorangan jeung pabrik.
Hiji-eureun suplai: 3d design-3d percetakan-kapang pembuatan-injeksi plastik

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina, Spanyol, Perancis, Rusia


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali