Warta

Warta

  • Rotomolding kapang

    Rotational molding, ogé katelah rotational molding, rotational molding, Rotary molding, jeung sajabana, nya éta métode thermoplastic kerung molding.Metoda ieu mimiti nambahkeun bahan baku plastik kana kapang, teras kapang ieu terus diputer sapanjang dua sumbu nangtung sarta dipanaskeun, sarta plastik atah ...
    Maca deui
  • meunang-meunang

    NingBo Plastic Metal Product Co., Ltd (P&M) perenahna di Yuyao, anu disebut Kota Kapang, Karajaan Plastik, di ujung kidul Sasak Teluk Hangzhou, kalér Shanghai, wétaneun Pelabuhan Ningbo, garis ganda ketat Nagara. Jalan 329 dina lalu lintas darat, laut sareng hawa kana jaringan pikeun ngagampangkeun transpo...
    Maca deui
  • Bubuka H13 paeh baja

    1. Melu pikeun ngédit tujuan paragraf ieu H13 paeh baja dipaké pikeun rancang forging paeh kalayan beban dampak tinggi, Tonjolan panas mati, precision forging mati;paeh-casting maot pikeun aluminium, tambaga jeung alloy maranéhanana.Ieu bubuka H13 hawa quench hardening karya panas paeh baja ti th ...
    Maca deui
  • Pamakéan No.. 45 paeh baja

    Bagian aci mangrupakeun salah sahiji bagian has mindeng encountered dina mesin.Ieu utamana dipaké pikeun ngarojong transmisi enol Komponén, ngirimkeun torsi jeung beban biruang.Bagian aci mangrupikeun bagian puteran anu panjangna langkung ageung tibatan diaméterna, sareng umumna diwangun ku salancar silinder luar ...
    Maca deui
  • Ciri tina 718 paeh baja

    718 kapang baja 718 kapang palastik baja dihasilkeun ku Swedia ASSAB miboga sipat mékanis, machinability, sarta téhnologi processing basajan, ku kituna loba dipaké dina ngolah kapang jeung industri produksi.Sajaba ti éta, 718 paeh baja geus pre-hardened ka karasa 41 ~ 47HRC sanggeus ninggalkeun th ...
    Maca deui
  • Bubuka bahan kapang P20

    P20 paeh baja nyaéta modél consumables las paeh, pangheubeulna nyaéta P20, dituturkeun ku P20H, P20Ni kaluar hiji sanggeus sejen.P20 baja téh cocog pikeun nyieun molds palastik jeung bahan paeh pikeun maot-casting logam low-lebur-titik.baja ieu machinability alus tur eunteung grinding performan ...
    Maca deui
  • Naon dasar kapang tina kapang

    Dasar kapang nyaéta pangrojong kapang.Contona, dina mesin paeh-casting, sagala rupa bagian tina kapang nu digabungkeun jeung dibereskeun nurutkeun aturan jeung posisi nu tangtu, sarta bagian nu nyandak kapang ka dipasang dina mesin paeh-casting disebut base kapang.Ieu diwangun ku ...
    Maca deui
  • Ciri tina plastik bertulang serat kaca

    Serat gelas plastik bertulang mangrupakeun bahan komposit jeung rupa-rupa variétas, sipat béda, sarta rupa-rupa kagunaan.Ieu mangrupakeun bahan fungsional anyar dijieunna tina résin sintétik jeung serat kaca ngaliwatan prosés komposit.Karakteristik serat gelas plastik bertulang: (1) G...
    Maca deui
  • Fitur tina kapang niup

    Ti sudut pandang produksi produk plastik, kapang niup Tonjolan dipaké pikeun inflating, cooling, sarta shaping parison, bari méré desainer bentuk jeung ukuran nu dipikahoyong.The extrusion niup kapang boga ciri di handap ieu.(1) Tonjolan niup molding molds, iwal ...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun industri manufaktur kapang Cina urang

    (1) Pangsa pasar pausahaan ngarah geus ngaronjat, sarta konsentrasi industri geus laun ngaronjat Dina hadir, industri manufaktur kapang didominasi ku usaha leutik sarta sedeng-ukuran, kalawan jumlah badag, tapi konsentrasi industri low.Kalayan tumuwuhna kontinyu o ...
    Maca deui
  • Widang aplikasi tina molds suntik

    Cetakan suntik mangrupikeun alat prosés anu penting pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk industri.Kalayan kamajuan gancang industri plastik sareng promosi sareng aplikasi produk plastik dina penerbangan, aeroangkasa, éléktronika, mesin, galangan kapal sareng industri otomotif, ...
    Maca deui
  • Ciri tina kapang suntik

    Suhu dina kapang suntik henteu rata dina sababaraha titik, anu ogé aya hubunganana sareng titik waktos dina siklus suntik.Fungsi tina mesin hawa kapang téh tetep hawa konstan antara 2min na 2max, nu hartina pikeun nyegah bédana hawa tina fluctu ...
    Maca deui