Tentang Kami

Tentang Kami

Ningbo Plastik Metal Products Co., Ltd.

Ningbo P&M PLASTIK LOGAM PRODUK CO., LTD aya di Yuyao, anu disebut Kota Kapang, Karajaan Plastik, di ujung kidul Sasak Teluk Hangzhou, kalér Shanghai, wétaneun Pelabuhan Ningbo, garis ganda ketat Jalan Nagara 329 di darat, laut jeung lalulintas hawa kana jaringan pikeun mempermudah angkutan.Ku kakuatan teknis loba pisan, métode manajemén ilmiah sarta layanan sanggeus-jualan alus, produk deeply dipercaya jeung tampi ku konsumén ti sakuliah dunya.

cc7260ae

Kualitas alus teuing

Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

Palayanan

Kami reueus nyarios ka unggal palanggan yén perusahaan kami henteu kaleungitan palanggan ti saprak ngadegna.
Upami aya masalah sareng produk, kami bakal aktip milarian solusi sareng nanggung jawab dugi ka tungtungna.

Tim Téknis anu kuat

P&M nyepeng ningkat sistem pangwangunan sareng produksi, pikeun ngahontal desain kapang, manufaktur produk plastik sareng produksi otomatis.

P&M ngamimitian bisnis domestik di 2008 sareng muka pasar internasional di 2014, teras-terasan kana prinsip kualitas munggaran sareng waktos anu paling luhur.Bari nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas pangalusna, éta maximizes efisiensi produksi jeung shortens waktu produksi.

Produk utama kami nyaéta desain sareng manufaktur kapang plastik, produk plastik, produk logam.90% produk perusahaan urang diékspor ka Amérika, Eropa, Jerman, Jepang, Australia, jsb.

P&M taat kana pasar-berorientasi kana quanlity hirup jeung fokus kana kualitas layanan sarta ngembangkeun kontinyu produk anyar, ditangtukeun pikeun nyieun hiji gambar perusahaan hadé, sarta babaturan urang di imah jeung di mancanagara mawa rupa-rupa bursa bisnis jeung gawé babarengan, nyieun. cemerlang.

Mangga pilih kami sarta ngantep kami jadi mitra jangka panjang.