Produsén profésional cangkir, tableware, asesoris bulu na molds

Produsén profésional cangkir, tableware, asesoris bulu na molds

Katerangan pondok:

Pangalaman nyieun kapang Leuwih ti 13 taun
Urang ngahasilkeun Kapang, prototipe, suntik molding, assembly produk, percetakan permukaan, nyemprot integrasi permukaan
Waktos kapang 25 poé gawé
Rongga kapang Hiji rongga, multi-rongga atanapi produk anu sami tiasa dilakukeun babarengan
Rongga kapang Panggilingan, grinding, CNC, EDM, motong kawat, ukiran, EDM, lathes, permukaan finish, jsb.
Prosés Ngahasilkeun Gambar Inok - analisis aliran kapang - validasi desain - Bahan Adat - processing kapang - processing inti - éléktroda
machining - Pamrosésan sistem runner - pamrosésan sareng pengadaan bagian - katampi mesin - prosés perlakuan permukaan rongga
- modeu kompléks Die - Sakabeh lapisan permukaan kapang - Plate dipasang - sampel kapang - uji sampel - ngirim sampel
Sistim kualitas ISO9001


Rincian produk

Tag produk

new Google-44mold-5 mold-6 mold-7 mold-8new Google-58 new Google-57new Google-59new Google-60

 

Tips:

Métode packing: kotak kayu packing

Metoda transportasi: laut, hawa, nurutkeun pangabutuh customer.

waktos pangiriman: 25 poé gawé sanggeus mayar

new Google-47

Tips:

Urang kasampak maju ka konsumén urang datang ka pabrik urang, nganjang pabrik urang jeung hidayah teknis,

ku kituna urang bisa boga hubungan hadé jeung konsumén jeung gawé babarengan hadé.

Google-8

 

1.Kami komitmen pikeun ngahasilkeun cetakan kualitas luhur sareng nyayogikeun jasa anu pangsaéna dina harga anu pangsaéna.

Anjeun tiasa masihan kami gambar sareng dimensi produk anu anjeun hoyong jieun, kami bakal ngarancang gambar sareng ngadamel cetakan pikeun anjeun,

sareng ngarepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun

2.Kami duanana merek sareng pabrik, kalayan rébuan jinis produk, kalayan jasa kualitas luhur sareng kualitas salaku anu munggaran,

urang teu boga kuantitas urutan minimum, ngabejaan urang kabutuhan Anjeun, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng layanan paling profésional.

3.Hiji-Stop jasa: 3D design-3D percetakan-kapang design-Mold nyieun-Plastik suntik Produksi-Sutra percetakan layar.

Google-9

1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami mangrupikeun produsén sapertos anjeun tiasa ningali bengkel kami sapertos di luhur.

2. Naon jenis istilah dagang anjeun tiasa ngalakukeun?

EX-WORKS, FOB, CIF, DDP DDU

3. Naon istilah pembayaran anjeun?

50% deposit ongkos kapang, ongkos kapang kasaimbangan + 50% ongkos produksi dibayar lamun sampel confimed, Balance ongkos produksi dibayar ngalawan salinan B / L.Kami nampi T / T

4. Dupi anjeun ngarojong OEM?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku gambar téknis atanapi conto.

5. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, butuh 40 dinten (30 dinten kapang sareng 10 dinten produksi masal).

6. Naon jenis kapang bahan bisa dipaké.

Sagala bahan kapang bisa dipaké sabab urang boga suppliers bahan baku pisan profésional.Sacara umum, bahan kapang anu kami anggo nyaéta 718.

7: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan pikeun produk kualitas pangalusna.

2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

 

Upami anjeun aya patarosan, inpormasi anu anjeun hoyong konsultasi, anjeun tiasa nambihan email kami:candy@nbplasticmetal.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali