P&M produsén profésional tina sababaraha jinis produk plastik

P&M produsén profésional tina sababaraha jinis produk plastik

Katerangan pondok:

Urang jangji Manufaktur produk kualitas luhur, 13 taun akumulasi pangalaman, dangong satia
Urang ngahasilkeun Kapang, prototipe, suntik molding, assembly produk, percetakan permukaan, nyemprot integrasi permukaan
Waktos kapang 25 poé gawé
Bahan kapang P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
Bahan dasarna ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
Prosés Ngahasilkeun Gambar Inok - analisis aliran kapang - validasi desain - Bahan Adat - processing kapang - processing inti - éléktroda
machining - Pamrosésan sistem runner - pamrosésan sareng pengadaan bagian - katampi mesin - prosés perlakuan permukaan rongga
- modeu kompléks Die - Sakabeh lapisan permukaan kapang - Plate dipasang - sampel kapang - uji sampel - ngirim sampel
Sistim kualitas ISO9001


Rincian produk

Tag produk

Google-1Google-2Google-13plasticmould-21 plastic mould-28 Plastic mould-39 plastic mould-4plastic mould-42 plastic mould-45plastic mould-23 plastic mould-24Google-4Google-5Google-6Google-7Google-8Google-9

Q1: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

A: Kami produsén.

Q2.Iraha abdi tiasa nampi kutipan?

A: Urang biasana cutatan dina 2 poé sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Mun anjeun urgent, mangga nelepon kami atawa ngabejaan urang dina email anjeun ku kituna urang bisa cutatan pikeun anjeun munggaran.

Q3.Sabaraha lami waktos kalungguhan pikeun kapang?

A: Éta sadayana gumantung kana ukuran sareng pajeulitna produk.Biasana, waktos kalungguhan nyaéta 25 dinten.

Q4.Kuring teu boga gambar 3D, kumaha kuring kudu ngamimitian proyék anyar?

A: Anjeun tiasa nyadiakeun kami sampel molding, kami baris mantuan anjeun rengse desain gambar 3D.

Q5.Sateuacan kiriman, kumaha carana mastikeun kualitas produk?A: Lamun teu datang ka pabrik urang jeung ogé teu boga pihak katilu pikeun inspeksi, urang bakal jadi worker inspeksi Anjeun.Kami bakal nyayogikeun anjeun pidéo pikeun detil prosés produksi kalebet laporan prosés, struktur ukuran produk sareng detil permukaan, detil bungkusan sareng saterasna.

Q6.Naon istilah pembayaran anjeun?

A: Pamayaran kapang: 40% deposit ku T / T sateuacanna, 30% pembayaran kapang kadua saméméh ngirim kaluar sampel sidang munggaran, kasaimbangan kapang 30% sanggeus anjeun satuju kana sampel final.B: Pamayaran Produksi: 50% deposit sateuacanna, 50% sateuacan ngirim barang ahir.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali