Pembekal suntik molding palastik ngaropea bagian suntik rumah tangga kapang suntik harga kapang palastik pikeun juicer manual

Pembekal suntik molding palastik ngaropea bagian suntik rumah tangga kapang suntik harga kapang palastik pikeun juicer manual

Katerangan pondok:

Jenis kapang

Kapang suntik palastik

Software Desain

UG, ProE, Auto CAD, Solidworks, jsb.

Bahan Kapang

718H, P20, NAK80, S316H, SKD61, jsb.

Teu karasa baja

20~60 HRC

Dasar kapang

HASCO, DME, LKM, jsb.

Lumpat

Hot runner, tiis runner, sakumaha per sarat konsumén

jeung struktur bagian.

Rongga kapang

Single-rongga atawa Multi-cavit, sakumaha per sarat konsumén

jeung struktur bagian.

Téhnik Ejection

Pin ejection, leungeun baju ejection, bar ejection, agul ejection, jsb.

Tipe Gerbang

Gerbang tepi, sub-gerbang, gerbang pin, gerbang samping, jsb.

Kapang perlakuan panas

Quencher, Nitridation, Tempering, jsb.

Sistim cooling kapang

Cooling cai atawa Beryllium parunggu cooling, jsb.

Permukaan kapang

EDM, tékstur, polishing gloss tinggi

Kapang Hirup

> 500.000 nembak

Parabot

CNC speed tinggi, CNC baku, EDM, motong Kawat, coét, Lathe, mesin panggilingan, mesin suntik plastik

Bahan baku tina suntik plastik

PP, PA6, PLA, AS, ABS, pe, PC, POM, PVC, pepet, PS, TPE / TPR, jsb.

Waktos prosés

25~60 poé

Sertipikat

ISO 9001


Rincian produk

Tag produk

Ngaropea palastik Multifunctional buah Juicer

kapang perumahan / kapang

jasa kami:

1. Bagian Desain, Prototipe, Vacuum Casting pikeun jumlah leutik

2. R & D (Desain nurutkeun gambar klien sarta sarat).Produsén kapang jeung DME, Standar HASSCO, Ékspor ka Perancis, Italia, Norwégia, AS, Israel jeung saterusna.Produsén kapang profésional kalayan 7 taun

3. Molding bagian, kayaning bagian mobil, asesoris otomatis, komponén éléktronik

819-D01

819-D02

819-D03

819-D04

819-D05

819-D06

819-D07

Kami komitmen pikeun ngahasilkeun cetakan kualitas luhur sareng nyayogikeun jasa anu pangsaéna dina harga anu pangsaéna.Anjeun tiasa masihan kami gambar sareng diménsi produk anu anjeun hoyongkeun, kami bakal ngarancang gambar sareng ngadamel cetakan pikeun anjeun, sareng ngaharepkeun janten pasangan jangka panjang sareng anjeun.

819-D08

819-D09

819-D10

819-D11

819-D12

819-D13

Kami duanana merek sareng pabrik, kalayan rébuan jinis produk, kalayan jasa kualitas luhur sareng kualitas salaku anu munggaran, kami henteu ngagaduhan kuantitas pesenan minimum, wartosan kabutuhan anjeun, kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu paling profésional. .

819-D14

Palastik suntik kapang nyieun

1.Samples / Drawing & Sarat ti anjeun

2.Mould design:urang bakal Komunikasi jeung Exchange pamadegan sareng anjeun sanggeus anjeun nempatkeun urutan.

3.Material Meuli: motong Steel jeung kapang base tooling.

4. Ngumpulkeun.

5.Inspection kapang: handap tur ngadalikeun processing tooling.

6.Mould nguji: Urang bakal nginpokeun ka anjeun date.Than bakal ngirim laporan inspeksi sampel urang & parameter suntik jeung sampel ka anjeun!7.Parentah anjeun & konfirmasi pikeun kiriman.

8.Siap dijieun kapang saméméh packing.

9.We nyadiakeun sagala rupa differeny kapang suntik plastik, niup kapang, kapang silicone, paeh jasa kapang casting.

Spésifikasi molding palastik

1. Produsén profésional, desain, kapang suntik produksi jeung kontrol kualitas kapang stamping

2. pangalaman ékspor euyeub kapang suntik palastik jeung kapang stamping

3. harga lumrah tina kapang desain

4. Cavities: tunggal atawa sakumaha per rongga sarat Anjeun

5. Perlakuan: S45C Pretreat> 25Hrc, Jeung Nitriding

6. kapang Steel: Rongga, Core na slide: P20 ,2738,2136 sadia Moldbase: LKM sadia

7. Standar: DEM, HUSKY, sadia

8. runner panas: nurutkeun paménta anjeun

9. Waktu hirup: > 300 Sarébu Kali

10. Paket: Kasus triplek, cet anti karat

819-D15819-D16819-D17

FAQ

1. Saha urang?
Kami dumasar di Zhejiang, Cina, mimitian ti 2014, ngajual ka Amérika Kalér (30,00%), Éropa Kidul (10,00%), Kalér
Éropa (10,00%), Amérika Tengah (10,00%), Éropa Kulon (10,00%), Wétan Tengah (10,00%), Éropa Wétan (10,00%), Amérika Kidul (10,00%).Aya total ngeunaan 51-100 urang di kantor urang.

2. Kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Kapang, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Dental, Mesin CNC

4. Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier sanés?

Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. Urang utama ngalakukeun sagala jinis desain 3d, percetakan 3d sareng perkakas logam palastik sareng produk.Simkuring gaduh insinyur urang sorangan jeung pabrik.Pasokan hiji-eureun: desain 3d - percetakan 3d - pembuatan kapang - suntik plastik

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata Artos Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina, Spanyol, Perancis, Rusia

 
6.Naon ciri-ciri jasa anjeun?
1. panalungtikan Anjeun patali jeung produk atawa harga urang bakal ngawaler dina 24hours 2. welltrained jeung staffs ngalaman pikeun ngajawab sakabéh inquiries anjeun dina basa Inggris béntés.3. Nawiskeun pangrojong pikeun ngabéréskeun masalah dina aplikasi atanapi jaman jual.4. harga kalapa dumasar kana kualitas sarua.5. Ngajamin kualitas sampel sarua kualitas produksi masal.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali